Tillbaka till jobbet!

Inte många dagar kvar av min föräldraledighet. Börjar jobba på torsdag den 1 september. Jag känner mig så laddad!
Nu när jag lämnar över skötväskan till Martin så har jag själv införskaffat mig en ny handväska som jag kan ha mina "pryttlar" i:). Väskan som jag köpte ser ni på bild nedan, vad tycks?

 

// Kristin

Pysslat i Jonathansrum

Har länge velat sätta upp en metalllina över Jonathans säng för att kunna hänga upp hans många fina mästerverk till målningar. Har nu fått upp en sådan men allt gick inte som planerat...
När jag skulle borra upp första fästet i väggen så borrade jag rakt in i ett par elledningar. Jag tänkte inte på att på andra sidan väggen  satt elskåpet :(.
Allt har löst sig och jag fick hjälp av en elektriker som bor i vårat hus att åtgärda de kablar som var lite skadade.

Så här blev resultatet... Vad tycks?

Innan

Efter

Teckningarna på plats och lite annat också.


Jag är mycket nörjd över resultatet!

När Jonathan först såg det sa han till mig: Varför har du gjort så här? ( Han är ju så söt!)

// Kristin

Renovering i kolonilotten

Igår var vi ute i kolonilotten med Tb och Bettan och hjälpte till med än del renovering. Jag har lyckats övertala dom att riva ner tapeten i "stora" rummet som har släppt på flera ställen och ta fram den fina pärlsponten som finns bakom. Började med att riva ner tapeten igår men det var lättare sagt än gjort! Det var spik överallt (tydligen spikade man upp tapeter på väggen förr i tiden:) ). Han inte klart igår men vi ska ev åka dit imorgon och fortsätta.

Innan

Den fina pärlsponten!



// Kristin

Morgonmys!

Den som missar morgonmyset är pappa...för att han sover! Det är dags att vakna nu!!!
Pyjamasen som Jonathan har på sig är från mormor (hon har haft den hemma hos sig men till ingen användning). Storleken på den är 92 och jag trodde han hade vuxit ur den men den passar honom riktigt bra:). Han är så fin i den!

Mys i sängen

Jonathan är fotomodell


// Kristin

Nytt handfat med komod!

Har sedan vår inflytt velat köpa ett större handfat pga att det såg så konstigt ut med ett så litet handfat i ett stort badrum. Med tiden så har vi också kommit på att mycke vatten kommit ner på golvet istället för i handfatet.

Vi har nu gjort slag i saken och köpt ett större handfat med komod. Köpte det på Ikea förra helgen och i torsdags kom det på plats. En vänn till min pappa som är rörmokare/snickare intallerade den, det var skönt att han kunde göra det så snabbt!

Se så fint det blev...

Innan                                                 Efter

Stort och rymligt handfat!



Förvaring med korgar i komoden.

Det stora badrummet kommer nu vara för oss i familjen och den lilla badrummet är nu för gäster.
// Kristin

RSS 2.0