Pyssel

För någon vecka sedan gick vår hushålsspappershållare sönder (eller snarare tappades i golvet och gick sönder). Har kollat runt i affärerna men inte hittat någon snygg tillls jag besökte "Myrorna" (secondhand affär). Snygg var den inte i första anblicket men jag såg potentialen :). 10:- betalade jag för den. Se vad lite målarfärg kan göra...

Innan

Efter

Vad tycks?

// Kristin

Syskonskoj!

Jonathan har många gånger velat/tjatat om att åka någon lite karusell i mataffären och för någon vecka sedan fick dom åka tillsammans! Det ser ut som att dom gillar det...
Men jag har förklarat att han inte får åka varje gång vi åker iväg och handlar.




//Kristin

Bygge av leklåda

Efter mitt lyckade projekt med odlingsbänken så kände jag att något mer behövdes byggas. Nu har jag byggt ihop en leklåda där alla i stort sätt barnens leksaker får plats i.

Virke inköptes på Beijer bygg (som förra gången) och även sågades till i rätta längder. Nu är det bara att skruva ihop alla delarna.

Innan (rörigt)                                 Efter (inte rörigt)

Allt fick plats förutom trehjulingen.

Martin tyckte också att det blev bra  men han hade lite synpunkter på om locket skulle falla ner så skulle fingrarna gå av så jag fick lov att klura ut en lösning på det problemet.
Jag gick till Clas Ohlssons och köpte en balkongbromsare (som den kallades för). Det är en stång som sitter fast i både lådan och i locket som jag sen kan justera motståndet. Blev riktigt bra!

// Kristin

RSS 2.0