Sötaste Elsa!

Sötaste Elsa provar olika huvudbonader. 
Sötaste sjuksköterskan, slår mamma och faster med hästlängder😉. Dom sista bilderna vet jag inte riktig vem hon ska likna, maffiaboss???
//Kristin



Kaka i mugg!

Martin såg det här på yoghurtförpackningen imorse. "Det här måste vi testa" sa han! 
Så till mellis serverade vi en smaskig chokladkladdkaka i kaffemugg. Vi hade besök av deras kusin Hugo och barnens mormor och morfar och alla gillade det. 
Kan varmt rekommendera detta! Gott, snabbt och lättlagat! 
På baksidan av yoghurtförpackningen. 
//Kristin


Våren på intåg!

Märkligt, nu i början på mars så har vårkänslorna börjat infinna sig! Solen skiner och värmen kommer tillbaka och våren har kommit till Röksta och Eskilstuna. 
Har idag suttit ute på altanen och läst och Jonathan och hans kusin Hugo lekt ute i trädgården. Martin och Arvid har grävt upp tujarötter på framsidan.
Vårlökarna gör nu sin entré som jag planterade i höstas och snödropparna och krokusen blommar. 

Härligt! Välkommen våren! 
//Kristin


Dumplings!

Idag på eftermiddagen har vi bakat/tillagat dumplings! Vi har alla hjälpts åt (förutom Elsa) och gott blev det. Alla tyckte om det och alla var glada vid bordet och vi skålade flera gånger med glasen. En bra fredag kväll! 

Nu är det popcorn och Ducktales som gäller! 
Trevlig helg! 
//Kristin



Söta Elsa!

Jag sitter i fåtöljen och tittar på Vasaloppet. Mannen jobbar på och tar hand om allt plockande. Han får hjälp av Elsa som plockar upp havreringar som hon kastat ner under frukosten. Hon samlade ihop dom i ett plastglas och sitter nu och knaprar i sig dom (mellis). Sötnos! 

//Kristin

RSS 2.0