Sista timmarna...

...som 29 åring! Och dom sover jag bort:)!
Imorgon när jag är på väg med barnen till dagis blir jag 30år. Är det gammalt?
Nej, livet börjar nu eller vad brukar man säga?
Vi ses på den andra sidan och så får jag meddela om jag får en rynka eller två:).
Godnatt!


Första heldag på dagis för Arvid

Martin lämnade och hämtade idag på dagis. Jag börjar jobba 07:00 denna vecka så Martin lämnar på dagis hela veckan.

Det hade gått bra för Arvid att både äta och sova på dagis men han tyckte inte om att somna på madrass på golvet så det blev frökens famn som gällde:).

Sen på kvällen var både Jonathan och Arvid trötta och Arvid hann nästan somna innan han lades ner i vagnen (på kvällen lägger vi honom i vagnen och sen flyttar över till sängen).

Ny dag imorgon!

//Kristin


Hemmagjord musli

Vi har sedan någon vecka tillbaka gjort egen musli till frukostyoghurten. Hittade receptet på baksidan av en yoghurt förpackning. Martin vill ha mycket olika nötter i sin blandning medan jag tycker om torkadfrukt (men jag har också i nötter i min men jag är inte så förtjust i hasselnötter som Martin har i sin).

Har jag nu blivit vuxen nu när jag gör min egen musli? Vuxenpoäng...

//Kristin


Icebug skor

Är väldigt nöjd över mina Icebug skor som jag har fått av mina föräldrar i förtidig födelsedagspresent (värför vänta när jag vill bli varm om mina fötter NU!). Nu när det är så halt får jag ett jättebra grep mot marken, skönt!
Visst, det hörs lite när jag är ute och går men jag väljer mig. (Det hörs ju också när man går på grusad väg utan dessa skor).


// Kristin

IPhone 4S

Från och med 2 februari kan jag förlänga mitt abonemang så att jag får en ny mobiltelefon. Har funderat på IPhone 4S eller om jag ska övergå till någon androidmobil. Jag har funderat fram och tillbaka och kommit fram till att uppdatera min IPhone 3Gs till en Iphone 4S. Vågade inte lämna IPhone träsket :).

Var nere på stan idag och beställde efter en vit IPhone 4S idag. Det är en leveranstid på ca 1-2 veckor.

Längtar...


// Kristin

Inskolning på dagis!

Pappa ska tillbaka till jobbet imorgon och jag tar hand om de tre sista dagarna på Arvids inskolning på dagis.
Han började inskolningen i tisdags för en vecka sedan och allt går bra. Han var lite ledsen i måndags men det gick över.
Har nu förberett genom att lagt fram deras kläder som dom ska ha på sig imorgon.
Frukost äter dom hemma och sen cyklar vi iväg till dagis strax efter 08 i vår cykelkärra. Måste få in rutiner på att använda den nu så att det går snabbt och smidigt i fortsättningen.

//Kristin


Pyssel

Har äntligen hittat en bra lösning på kattmat och vatten problemet. Maten har tidigare stått på en låg bricka och maten kom mycket ofta på golvet (en orsak är också Arvid som kommer in dit och tar en näve kattmat). Har nu hittat två fina brickor med lite högre kant och står lite upphöjd från golvet.

Puffe verkar godkänna förändringen och maten håller sig nu i matskålen, så skönt!




//Kristin

Mums

Arvid verkar tycka om choklad.

// Kristin


Ny overall till Jonathan

Trodde att Jonathan kunde ha sin overall som han hade förra vintern men det kunde han inte. Han kunde få på sig den men när han var ute och lekte så gled den upp och blev en glipa nere vid fotleden, inte bra!
Åkte förbi på Barnens hus som hade 50% rabatt på alla overaller, så istället för 700:-  kostade den 350:-. Köpte även ny mössa i matchande färg och underställsbyxor och även ett par vintervantar.

Nu kommer älskling hålla sig varm i vinter! 


// Kristin

Globenbesök!

Idag efter lunch så åkte jag och Jonathan tillsammans med Vera och Fia till Globen för att titta på "Disney on ice". Vilken upplevelse! Det var verkligen magiskt!
Temat för i år var Prinsar och prinsessor. Aladin, Snövit, Lilla sjöjungfrun och många fler var med i showen.
Föreställningen höll på mellan 14:30 till 16:30 med en paus på ca 20 min och barnen var jätteduktiga på att sitta stilla och bara titta. Under pausen så åt vi lite mellis som vi hade tagit med oss (tack och lov för det med tanke alla köerna).

Efter föreställningen när vi gick ut genom portarna och kom ut från Globen var Jonathan så fascinerad över dess storlek. Han ville hela tiden titta upp på Globen och sa att han vill komma tillbaka. Han är så söt!

På vägen hem var jag nästan övertygad att han skulle somna i bilen men dom höll varandra (Vera och han) vakna. Bra var det!

Tack Disney för en magiska dag!

(jag ber om ursäkt över dom dåligt tagna bilderna, dom är tagna av min IPhone )
//Kristin


RSS 2.0