Vårt nya sovrum!

Efter några helgers jobb och slit så är det äntligen klart!
Vi är jattenöjda och jag vill tacka min svärfar för hjälpen med tapetseringen. Det var ganska så jobbigt att få fototapeten på plats men det var det värt.

Vi som inte är så duktiga att hålla liv i våra krukväxter ska väl lyckas med denna växt som nu sitter på vår vägg :).









Har byggt två klädstegar, en till mig och en till min man. Köpte 45*45 reglar och 27mm rundstav och sen blev det en mycket användbar klädstege. Är mycket nöjd!

Vår nya fina lampa, risplafondlampa.

Vad tycks?

// Kristin

Nya vårskor!

I fredags köpte jag mina första seglarskor. Det blev ett par mörk marinblåa. "Hästen" var märket och dom tillverkar skor som man kan lägga i sina egna ortopediska inlägg, bra tycker jag!
Det blev dyrt men snygga är dom, vad tycker ni?

// Kristin


Vårsol och lek i parken!


Firar Linnea i Uppsala!

I lördags var vi bjudna till (faster) Linnea i Uppsala. Det bjöds på lunch och fika. Mycket gott var det!
När vi skulle bege oss hemåt så ville jag gärna åka igenom Uppsala stad och förbi Valsätra där vi bodde under vår studietid. Mycket har hänt sedan vi lämnade staden (vår 2007). Både jag och Martin fick nostalgikänslor:).


Födelsedagsbarnet och en fundersam och glad Erik.



Svärmor är diskmaskinen för dagen och Irene koncentrerar sig på att ta det lugnt:), här med ett glas vin kan man tro men så var inte fallet.

Present från oss. En snygg grön/svart rutig ryggsäck som hon var glad över. Se hur hon poserar:).

"Smile", du är med i Kristins kamera.

En mycket nöjd Håkan.

Glad Arvid som tyckte mycket om faster Linneas frozen cheesecake med hallon (men hallonen blev bortsorterade av honom själv, han äter tydligen inte frukt, förutom russin).

Även Jonathan gillade efterrätten. Till höger i bild ser ni när han passar på att prova Håkans rullstol medan han är på toaletten.
// Kristin

Vårstädning ute på vår terass!

Efter lunch gick vi ut och städade och möblerade om vår terass. Arvid sov under tiden.
Jonathan och jag ska nu åka och veckohandla på ICA Maxi.


Bokstund!

Arvids favoritbok! Han gick nyss och letade efter den i bokhyllan och hämtade ner den. Sötnos!


Matvrak!

Mina små älsklingar är matvrak (mest den minsta, Arvid).
Idag bjöds det på kyckling stekt i småbitar tillsammans med en smaksatt crème fraîche och pasta. Arvid tog om mat tre till fyra gånger, jag måste ha fått högsta betyg! Även Jonathan som brukar äta lite mindre, åt upp allt som han själv la upp på tallriken. Det gillar jag!

Godnatt!

//Kristin


Bilder på våra underbara barn!




Arvid äter tacos och han kämpar på bra.

Söta Jonathan har hittat ett annat sätt man kan göra med sin tortillia :).

Mums mums dags!

Oj vad gott!

Utan att kladda....

Jonathan och farfar Ali.

Största tuggan.

...det gick tyvärr inte att undvika kladdet.

Hur var det här??? Tittar Pippi på Pippi?

Jag frostade av frysen i söndags och jag saknar min självavffrostande frys på Västeråsvägen :).

Jag har nu nattat Jonathan och Arvid kämpar på att somna eller inte....men sova ska han. Annars har kvällen gott jättebra på egen hand med mannen utflugen ett par dagar. Ska nu sätta mig i soffan och koppla av.

// Kristin

Vart tar tiden vägen?

Tiden räcker inte till alltid och jag ska lägga ut lite bilder på barnen. Ska försöka finna tiden imorgon kväll, att föra över bilder från kameran till datorn och sen in på bloggen. Martin försvinner nu iväg ett par dagar med jobbet och jag blir själv med barnen och sen får jag hjälp att hämta barnen på dagis av min pappa. Tack pappa!

//Kristin


Teaterbesök

Efter jobbet så hämtade jag barnen på dagis och sen cyklade vi hem. Lämnade barnen hemma med älsklingen och jag gick vidare till en asiatisk krog nere på stan. Träffade min mamma där och maten var jättegod! Mums...!!!

Sen bar det av till teatern för att titta och lyssna på Cleas Mallberg "Still Alive". Hade fått det i 30 år present av mamma.
Tack för en trevlig kväll!

//Kristin


Oj oj, vilken helg!

Svärfar hjälpte mig igår att tapetsera vår ena sovrumsvägg. Det blev en jättefin fototapet med bladmotiv, ni får se den snart här på bloggen. Det var ganska så kämpigt men vi klarade det och jag har min svärfar att tacka det för.
Resultatet blev jättebra och är såååå nöjd!

Idag så ägnades hela förmiddagen till att titta på Vasaloppet. Spännande målgång. Grattis Brink!

Efter att vi fyllt våra magar med lunch så åkte jag och Jonathan och veckohandlade på ICA Maxi.

Mellis och sen var det dags för nästa projekt. Vår garderob skulle flyttas från vårat gamla sovrum (nu barnens rum) till vårt "hobby" rum. Det var kämpigt! När jag hade hängt av garderobsdörrarna och tömt garderoberna (Erik hjälpte mig med detta, Martin kände sig inte så kry) så skulle stommen flyttas in i det andra rummet. Svängutrymmet in till rummet var för trångt så jag var tvungen att montera isär stommarna och sen bygga ihop dom i rummet. Det tog tid! Närmare bestämt 4 timmar med paus för middag. Martin trodde att det skulle ta det men jag trodde givetvis inte det:). Han hade sååå rätt:(.
Nu står garderoberna på plats och fastmonterade i väggen och kläderna hänger på plats. Dörrarna och diverse grejor får fixas på plats någon annan dag.
Jobbigt var det men nu är det gjort:).

Godnatt på er alla!

//Kristin


"Piffning"

Har nyss beställt två svart/vitrandiga kuddar och två stycken gästhandukar från HM.se. Det gick bra att beställa och det gick snabbt att betala så snabbt så jag glömde skriva in min rabattkod:(. Jag ringde deras kundtjänst och fick jättebra hjälp. Dom lade in rabattkoden på min beställning och nu är allt OK - Me like!

 

Jag har två par gammla kuddfodral med innekuddar som behövdes bytas ut. Nere på stan hittade jag fina kuddar men jag kunde inte endast köpa kuddfodralet, måste då köpa med innerkudde och allt och det ville jag inte. Så jag blev glad att jag hittade det på nätet. Dessutom hittade jag ett par nya gästhandukar och tyckte dom var så fina, våren får komma in i vårt badrum!

 

// Kristin


RSS 2.0