Lugnet innan stormen!

Har nu varit iväg och handlat inför festen imorgon med Erik och Jenny.
Ska nu njuta några minuter med en varm kopp choklad med grädde innan jag måste börja med alla matförberedelse och tillagning inför imorgon.


Trött, trött, trött !!!

Känner mig mer och mer trött och mina "måsten" travar sig på hög.

I tisdags gick jag upp till mödravården för att jag ville kolla mitt hb (järnvärde) pga min trötthet. Det var ok men mina järndepåer i kroppen var låga. Med andra ord så tar bebisen all min energi och det känns verkligen.
Så nu tar jag järntabletter varje dag och hoppas att jag snart ska känna något resultat.


Evigt ung!

Har idag besökt Apoteket och införskaffade mig en ny ansiktskrämserie. Tänke att man blir ju inte yngre så det är dags att börja tänka på konceptet "anti age". Meddelar om jag känner av någon större skillnad eller så kanske ni ser det:). Har börjat märkt på senare tid att det dykt upp lite finnar i ansiktet och det kan kanske bero på att huden blir för fet med den kräm jag har. Jag är oftast torrare om huden under vinterhalvåret så då får jag satsa på en lite fetare kräm.


Förnyelse!

Ska ändra utseende på bloggen och jag ska göra en egen header (biten högst uppe på bloggen). Ska istället lägga in bilder på min familj. Hoppas det blir bra, så håll ut:).
 
// Kristin

Tillökning!

Vi fyra ska bli fem. Den 14 februari (alla hjärtans dag) beräknas den komma. Vi är så glada! 
Är nu i vecka 16 och magen har börjat gett sig till känna. 
 
Mina graviditeter är inte den andra lik. Den här gången blir jag lätt förstoppad och är det mest jämnt och ständigt, så ingen kost med mycket fibrer för mig. Det räcker att jag någon gång ibland tar några tuggor av grovt bröd så blir jag jättehård, uppblåst och smärta i magen. 
Har även fått ett nytt navelbråck och jag hoppas den inte ska ställa till allt förmycket problem.
Inget ont som inte för något gått med sig:).
 
Jonathan ser framemot att få ett syskon till och han tycker att det ska bli en tjej eftersom det finns tre pojkar och jag ensam som tjej. Vad söt han är!
 
//Kristin

Badglädje!

Här får ni se en filmsnutt från Turkiet. Arvid älskar att hoppa i från poolkanten och han vill gärna att man klappar och räknar 1, 2, 3 och hoppa. Så söt! Jonathan försöker "dyka":). Det blir än del magplask :). (Martin är den som filmar, där av den mindre bra kvalitén :) ).
// Kristin

Vår Turkietsemester!

Vi har haft en skön semester i det fina Turkiet och vi har fyllt våra dagar med sol och bad. Varje dag ser ungefär likadant ut, förmiddag/lunch  och delar av eftermiddagen på strande och någon timme på eftermiddagen vid poolen. Havet var varmt, upp i mot 35 grader i vattnet, underbart!
Barnen trivs både på stranden och vid poolen.
Arvid har gått och sjungit "Lilla snigel akta dig" under hela semester och även när vi kommit hem, han är så söt!
På bilderna nedan ser ni hur vi haft det under vår vecka i Turkiet. (lägg märke till den sura våffel mannen vi vårt pool område, "Le" du är med i Kristins kamera :) ).
// Kristin

Hej då Sverige...

...Hej Turkiet!
Det ska bli så skönt att äntligen få sommarväder. Det här behöver vi!
Jonathan har längtat så länge nu och ser fram emot att bada, äta glass och mer bad.

//Kristin


Affischer!

Har en tid tillbaka funderat/letat efter affischer på det svenska alfabetet och även siffror som ska pryda väggarna i barnens rum. Nu tänkte jag ta tag i saken och få det inhandlat. Det finns en del fina att välja mellan. Jag funderar starkt för dom två sista alternativen (alfabetet och siffrorna). När jag var inne på den hemsidan hittade jag även fina namnaffischer, som jag ska beställa efter. Allt detta bli en fin två års present till Arvid:). 
// Kristin

RSS 2.0