Vårfint!

Köpte en fin vårjacka till Elsa på Lindex idag. Fick ett sms med 30% rabatt på valfritt barnplagg och då var det bara att slå till. En mörkblå parkas med vita prickar. Är så nöjd! 

//Kristin

Operation!

Har länge gått rund med smärta i foten. Efter en kort promenad fått smärta och domningar från ett specifik plats på framfoten. Innan Elsa låg i magen blev smärtan diagnostiserad med hjälp av magnetkameran på jobbet. Jag har Morton neurom, med andra ord nervinklämning mellan tå 3 och 4. Smärtar mycket och med viss domningskänsla. 

Ringde planeringssköterdkan i torsdags och fick tid dem 28 februari. Flyt! 
Efter blir jag sjukskriven i 6 veckor och ta mig fram med hjälp av kryckor och sedan mycket vila.

Hoppas foten nu blir bra! 
Bilden visar nerven som ligger i kläm som gör ont. 

// Kristin




Händig!

Har idag varit extra händig (tycker jag). Har bytt för första gången en vanlig strömbrytare till dimmer. Fick telefonsupport med Annas kille som är elektriker så det är korrekt gjort. 

Har även också bytt draglina (tråden som gör att jag kan dra upp och ner persiennen) i pojkarnas rum. Googlade hur jag skulle gå till väga och vips så var det gjort. 

Känner att det finns inga gränser för mitt kunnande😉. 
Den nya dimmern. 
Persiennen fixad! 
//Kristin



Hissa!

Har känt mig så gottis sugen några dagar och sa det till Martin i söndags efter kvällsmaten. Då kom han med en bit mörk choklad och den stillade sötsuget. 
Jag vill verkligen "hissa" chokladbiten efter maten. Den stillar sötsuget!




Tips!

Vill tipsa fram för allt alla småbarnsfamiljer om vad man mer kan använda rotfruktsborsten till. 
Som småbarnsförälder till tre underbara barn känner jag till att fläckar av diverse matkladd i mattan eller chokladfläcker efter det barnen ätit kexchoklad i soffan är ett vanligt problem. Jag har kommit på en bra lösning på problemet! 
ROTFRUKTSBORSTE!!!
 
Ett kanon verktyg när det gäller kladd på textilier. 
Efter en av många avduknimgar tex efter middagen så hamnar en del under min yngsta dotters stol och det klibbar sig fast. Borsta då på fläcken med rotfruktsborsten så är problemet löst! 
Det samma gäller för chokladfläcken i soffan. Jag sprutar på lite disktvålsvatten pä fläcken och borstar och fläcken är väck. Kanon! 
Prova och se hur nöjd du blir!
 
//Kristin 




 

Äntligen!

Har länge haft ambitionen att skapa en ny kategori här på bloggen. Kategorin har jag noga övervägt vad den ska heta och har fått namnet "Ventilen".
Här kommer jag hissa och dissa, mjuka åsikter och funderingar med mera .
 
Det ska bli spännande det här!
 
// Kristin
 
 

Elsa 1år!!!

Vår "lilla" tjej är nu 1 år!
Hon (+mig) firades av släckten igår och idag var faster Emma, farbror Oskar och lilla Ebbot här och grattulerade. Det var mysigt!
Tack alla för uppvaktningen/presenterna!
 
 
Emma och Ebbot!
Elsa för nästan exakt ett år tillbaka.
 
// Kristin

Nu blommar det!

Nu är hemmet fyllt med vackra blommor! 
Tack alla för uppvaktningen på min 32års dag! 
//Kristin


RSS 2.0